top of page
PTSS hulphond
Word donateur, eenmalig of maandelijks bijdrage aan een assistentiehond
Meer informatie vindt u onderaan de pagina


Voor een specifieke actie van een cliënt op de wachtlijst,
kies je via het menu de betreffende persoon
en doneer je via die pagina.

Algemene Donatie aan Stichting Kibō 

Geloof jij in de inzet van een assistentiehond? Stichting Kibō zet zich in voor mensen met een onzichtbare beperking.

Wist u dat onze getrainde hulpvaardige viervoeters zelfs een levensreddende functie kunnen hebben? De Addison hulphond voorkomt een levensbedreigende Addison crisis, zonder cortisol kan een mens immers niet leven. Of een diabetes hulphond, een kleine groep mensen heeft namelijk te maken met levensbedreigende comateuze hypo's. En wat dacht u van Posttraumatische stressstoornis dat kan leiden tot dissociaties, hierdoor kan iemand verdwalen of verstrikt raken in het verkeer. En iemand met epilepsie kan door een insult van hoogtes vallen met alle gevolgen van dien. Onze honden kunnen al deze mensen met een onzichtbare beperking vroegtijdig signaleren, zodat zij zichzelf in veiligheid kunnen brengen.

Voor de opleiding en inzet van onze assistentiehonden ontvangt Stichting Kibō geen subsidies of overheidssteun. Onze stichting is dus volledig afhankelijk van donaties en giften. U kunt meehelpen om ons werk te steunen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, door een inzamelingsactie te starten of sponsor te worden.

 Ja ik help mee! 

Wilt u liever rechtstreeks een schenking overmaken, dan kunt u een desgewenst bedrag overmaken op onze IBAN rekeningnummer NL 74 INGB 0008 27 81 23 t.n.v. Stichting Kibo Medical Detection Dogs.

Wilt u een bewijs van de schenking voor de belastingdienst?

Dan kunt u bij de overboeking uw email adres vermelden, of een email sturen naar ons secretariaat@kibomdd.nl

Wij hebben een ANBI status, dus uw giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Voor bedrijven

Spaart uw onderneming jaarlijks voor een goed doel of is er spontaan het idee ontstaan om een sponsoractie te starten? Met de steun uit uw organisatie laat u niet alleen een maatschappelijke uitstarling zien, maar zult u direct een van onze cliënten (op de wachtlijst) kunnen ondersteunen. 

Heeft u een leuk idee om ons verder te helpen, dan kunt u contact opnemen met Corrien Otte. 

hulphond
hulphond

Bestaat dit jaar10 jaar!

bottom of page