Steun een hulphond

 

Voor de opleiding en inzet van hulphonden ontvangt Stichting Kibō geen subsidies of overheidssteun. Onze stichting is dus volledig afhankelijk van donaties en giften. U kunt op veel manieren ons werk steunen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, door een inzamelingsactie te starten of sponsor te worden.

Lopende Zorgfunding Projecten

ik ben Anniek, 24 jaar oud en sinds mijn 8e heb ik last van verschillende angststoornissen en een paniekstoornis. Dit houdt in dat ik regelmatig paniekaanvallen heb. Behandeling na behandeling volgden achter elkaar sinds de diagnosestelling, echter zonder gewenst resultaat. Hierdoor is mijn leven erg beperkt. Ik ben bang voor drukke plekken, reizen met het openbaar vervoer en even spontaan een afspraak maken met iemand is er voor mij niet bij. Puur omdat mijn angst dan de overhand neemt en ik niet meer durf.

Ik ben altijd blijven vechten en heb nooit opgegeven, maar de mogelijkheden raken op. Een hulphond is voor mij na vele behandelingen toch wel de laatste optie.

Willen jullie met mij mee vechten?

Na 51 jaar heb ik hypo-unawareness gekregen, waardoor ik mijn lage en hoge bloedglucose suikers niet meer voel aankomen. Sinds oktober 2018 heb ik een sensor, die mijn glucosewaardes continu meet.

Helaas zakken mijn bloedsuikerwaardes zo snel met het gevolg dat mijn sensor te laat is om mij te waarschuwen. Hierdoor ontstaat er een vertraging in het waarschuwen van 15-20 minuten. Het gevolg is dat de actuele bloedsuikers worden gemist waardoor gevaarlijke situaties ontstaan: zoals duizeligheid, flauwvallen en in het ergste geval in coma raken of overlijden.

Klik op mijn foto of naam om naar mijn actiepagina te gaan

Voor meer informatie of het aanvragen van een hulphond, klikt u op één van onderstaande knoppen.

hulphond
hulphond

Contactgegevens

Voor algemene vragen vult u onderstaand contactformulier in 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Kibō Medical Detection Dogs

IBAN ING:        NL74 INGB 0008 2781 23

Email: secretariaat@kibomdd.nl

Tel:     0321 75 04 29 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Ampèrestraat 18L

3861 NC Nijkerk

Leden: