top of page

Puppy Gastgezinnen gezocht per 1 augustus 
omgeving Flevoland en Noord Gelderland

Stichting Kibō is op zoek naar PuppyTrainers

 

Wat leuk dat u overweegt om PuppyTrainer en/of PuberTrainer te worden. Wist u dat er een tekort aan gastgezinnen is ontstaan en cliënten daardoor langer op de wachtlijst moeten staan? Uw hulp om een hulphond mogelijk te maken is belangrijker dan ooit.

Jaarlijks worden er puppy's bij ons geboren of aangekocht/gedoneerd.

Het opgroeien van een pup in het eerste levensjaar, is bepalend of de hond geschikt is als hulphond. Dit kan alleen als de pup in dit eerste levensjaar de juiste bagage vanuit het gastgezin meekrijgt. U leert de pup deze bagage mee te geven met behulp van één van onze coaches.

Met uw toegewijde zorg in deze puppyperiode, kunnen wij een cliënt op onze wachtlijst weer levensvreugde en een veiliger bestaan geven.

Kunt u een pup circa 1 jaar een veilige thuis bieden en tijd en energie steken in de verzorging, opvoeding en socialisatie? Wij helpen u om een goede puppy-coach te worden en samen de pup uit te laten groeien tot een stabiele, gehoorzame en zelfverzekerde jong volwassen hond.

Ervaring met honden is niet noodzakelijk, liefde voor honden, tijd en geduld is wel nodig. Wij geven u een gedegen opleiding en ervaring.

Lijkt het u nog steeds leuk? Vul dan onderstaande vragenlijst in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Word PuppyCoach

Eind juli, begin augustus zoeken wij voor enkele pups nog een gastgezin. 

hulphond

Bestaat dit jaar10 jaar!

bottom of page