top of page

Puppycursus

Puppycursus in Nijkerk
Wil jij jouw pup een gedegen basisopvoeding geven, zoals onze puppy’s in opleiding krijgen in het gastgezin? Meld je dan aan voor de puppycursus - huiskamertraining in Nijkerk. 

VOL!

VOL!

 
Wij bieden jou en je pup namelijk de mogelijkheid om mee te draaien in het puppy programma van onze hulphonden in opleiding. Met deelname aan deze cursus, help je tevens onze organisatie! Jij en jouw pup maken het hulphonden puppy programma mogelijk, dankzij jouw bijdrage kunnen wij een pup opvoeden en trainen tot hulphond voor een cliënt op de wachtlijst. Een win-win situatie dus! 
 
Wij geven de puppy cursus wekelijks in ons trainingscentrum te Nijkerk in combinatie met de training van een pup en zijn gastgezin. De training is binnen in een huiselijke setting en er zitten maximaal 4 cursisten in een groep. Hierdoor bieden wij voldoende ruimte voor individuele begeleiding en maatwerk. De puppy huiskamertraining duurt 1 uur, waarin gehoorzaamheid, spel en theorie wordt afgewisseld. Tijdens de theorielessen tussen de oefeningen door hebben de pups even pauze om het geleerde te kunnen verwerken. 
Ook is er een sociale kat in het gebouw aanwezig waar de pups aan leren wennen. 

Puppycursus
hulphond

Bestaat dit jaar10 jaar!

bottom of page