top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulphond

Extra versterking gekregen binnen ons vrijwilligersteam Kibo

Wij hebben extra versterking gekregen binnen ons vrijwilligersteam van niemand minder dan Joyce!

Joyce heeft mede dankzij haar hulphond Nina (bekend en berucht uit diverse media) afgelopen jaren enorme stappen voorwaarts gemaakt. Zo goed zelfs, dat Joyce nu voor het eerst sinds

Vrijwilligers Kibo

enkele jaren zich weer in het bedrijfsleven actief maakt. Wij zijn enorm trots dat Joyce met al haar kennis en kunde ons team nu versterkt.


Stichting Kibō heeft vele Hulphonden onder haar hoede; Hulphonden die gecertificeerd zijn en Hulphonden in opleiding die nog willen afstuderen. Zonder vrijwilligers kunnen wij deze activiteiten niet draaiende houden.


Van aanvraag tot gepensioneerde hulphond is een langdurig proces waar veel uren en kosten voor gemaakt worden. Wist u dat er voor één hulphond van Stichting Kibō gemiddeld 400 uur mankracht nodig is? Zodra een hulphond gecertificeerd is, is het werk voor stichting Kibō nog niet beëindigd. Achter de schermen wordt ook nog keihard gewerkt door een team van vrijwilligers. Ongeveer éénderde van de gemaakte uren voor een hulphond worden bekostigd, terwijl circa tweederde van de gemaakte uren door onze vrijwilligers worden bijgedragen. Stichting Kibō probeert hiermee de kosten per hulphond zo laag mogelijk te houden.


Wilt u ons team ook komen versterken? Neem dan contact op met secretariaat@kibomdd.nl
53 weergaven0 opmerkingen

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
hulphond

Bestaat dit jaar10 jaar!

bottom of page