• Hulphond

DiabcEvent 15 nov kom jij ook?


Woensdagavond 15 november vanaf 18:30uur is het feest. Die avond organiseren wij voor iedereen met diabetes het Diabc Event. Een avond vol inspiratie met bevlogen sprekers als Bart Roep (onderzoeker), Hanno Pijl (internist), Robin Koops (ondernemer, bekend van de kunstmatige alvleesklier) en Mieke de Boer van Kibo Medical Detection Dogs ( diabetes hulphond ). Met demonstraties, talkshows en een cocktailparty voor jongeren van 16-30 jaar. Ons magazine Diabc komt deze avond écht tot leven tijdens een afwisselend programma. De toegang is gratis.


Heb jij diabetes? Kom dan woensdagavond 15 november naar het sprankelende Diabc Event in Leusden. Diabc is het magazine van Diabetesvereniging Nederland en tijdens dit speciale event komt dit magazine tot leven. Van lezingen (door Hanno Pijl, Bart Roep en Robin Koops) tot demonstraties, van talkshow tot quiz, en voor jongeren de cocktailparty ‘Travel with a party’. Kom je ook? Entree is gratis, dus meld je snel aan via  www.diabcevent.nl want vol = vol. 


10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Aanvraagformulier voor een hulphond:

Voor algemene vragen vult u onderstaand contactformulier in 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Kibō Medical Detection Dogs

Rekening nummer:

IBAN ING:        NL74 INGB 0008 2781 23

Email: secretariaat@kibomdd.nl

Tel:     0321 75 04 29 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Ampèrestraat 18L

3861 NC Nijkerk

hulphond
hulphond

Contactgegevens