top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulphond

Telekids familiedagen | Speel het levensgroot bordspel Kibō Go!


Kom naar het huisdierenplein op de Telekids familiedagen 2017 Het Telekids Familie Feest is voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Kibō is aanwezig op 04 juni 2017! Kom je het levensgrote bordspel Kibō Go! spelen? Browny de hond verwelkomt jou met plezier, hij is dol op het krijgen van knuffels, kruipt graag op schoot en wilt graag samen met jou puzzelen.


hulphondenschool Kibō aanwezig bij Telekids Familiedagen

Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Uiteraard kun je al jouw idolen uit de show hier in het echt ontmoeten tijdens de uitgebreide Meet & Greets ná afloop van de show. Bij een gezin horen huisdieren, en daarom organiseert Prins Petfoods in samenwerking met Van Hoorne Entertainment een Huisdierenplein tijdens de Telekids familiedagen in de Evenementenhal Gorinchem. Op het Huisdierenplein van zo’n 2500m2 verzorgt Prins samen met partner Lifestyle for pets een dagelijks wisselend programma met leuke activiteiten en inspirerende demo’s. Kinderen kunnen uitgebreid genieten op het Huisdierenplein met verschillende activiteiten als ponyrijden, dieren knuffelen op de kinderboerderij, een ritje maken op het tractorparcours, mee doen aan de Prins en Ploes dierenquiz of kijken naar één van de demo’s met dieren. Ook kun je op de foto met Prins en Ploes, Biba boerderij en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Kijk voor meer informatie op: https://www.vanhoorne.com/theater/telekids-familie-feest-1/

16 weergaven0 opmerkingen
hulphond

Bestaat dit jaar10 jaar!

bottom of page