top of page
Jongetje met hond

100% natuurlijke voeding voor hond en kat

Samenwerking Prins Petfoods
Prins Petsfoods steunt alle hulphonden van Kibō Medical Detection dogs gedurende de hulphonden opleiding met natuurlijk hondenvoer.

Voor Kibō en Prins Petfoods staan gezondheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Prins Petfoods heeft met veel liefde de afgelopen 50 jaar kennis en ervaring opgedaan over de juiste voeding voor hond en kat. Deze voedingen zijn samengesteld op basis van 100% natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen met bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. Bovendien zijn alle Prins-producten proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kibō zet zich in voor de gezondheid van haar cliënten en alleen een gezonde hond maakt dit voor de cliënt mogelijk. Alle honden worden voorafgaand aan de opleiding medisch gekeurd en kunnen alleen bij 100% goedkeuring aan een opleiding deelnemen. De gezondheid van de hulphond moet goed onderhouden worden en daar helpt het voer en de service van Prins Petsfoods mee.

Tijdens de trainingen van Kibō worden de honden hoog gemotiveerd, hiervoor gebruiken wij naast de hondenspeeltjes, de Prins NatureCare 100% natuurlijke vleesmaaltijd. Een voor de hond heerlijke honden worst.

Lifestyle for Pets

Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en een webshop met de leukste artikelen voor je huisdier. Van huis-, tuin- en balkoninrichting en sporten met je hond tot extra zorg voor seniordieren en praktische tips voor het dagelijks leven: jij als huisdierliefhebber kan bij Lifestyle for pets terecht voor producten, diensten en advies.

Lifestyle for Pets heeft Kibō geholpen met het maken van een professionele promotiefilm.

Diabetesvereniging Nederland (DVN) komt op voor de belangen van alle mensen met diabetes. Goede zorg en voluit leven met diabetes, daar zetten wij ons voor in!

logo.png

Certificeringen van Sterrenburg BHV

    • Erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad voor EHBO, PBLS, BLS en AED opleidingen;

    • Erkend en gecertificeerd door de European Resuscitation Council PBLS, BLS en AED opleidingen;

    • NIBHV erkend;

    • NIKTA erkend;

    • CCV erkend voor trainingen EHBO, BHV, en VCA;

bottom of page