Helpt u onze kerstboom vullen?🎅 Met uw eindejaarsdonatie kunnen wij één hulphond opleiden voor een cliënt op onze wachtlijst. Wilt u deze persoon hoop en perspectief bieden? Help mee en geef een eindejaarsdonatie aan Stichting Kibō Medical Detection Dogs. 🐾 Hoop op een beter en vrijer bestaan voor mensen met diabetes of voor mensen met de ziekte van Addison. 🐾 Hoop op rust en stabiliteit voor mensen met een posttraumatische stressstoornis of voor mensen met een autisme spectrum stoornis. 🐾 Hoop op nieuwe ontwikkelingen in de zorg dankzij de geweldige speurneus van de hond. Die ziektes en bacteriën in een dusdanig vroeg stadium kan ruiken, waar het voor medische apparatuur nog niet mogelijk is deze te detecteren.

🎄 https://www.geef.nl/nl/actie/met-uw-eindejaarsdonatie-kunnen-wij-een-hulphond-opleiden/donateurs 🎄 Doneer actie


9 keer bekeken

Aanvraagformulier voor een hulphond:

Voor algemene vragen vult u onderstaand contactformulier in 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Kibō Medical Detection Dogs

Rekening nummer:

IBAN ING:        NL74 INGB 0008 2781 23

Email: secretariaat@kibomdd.nl

Tel:     0321 75 04 29 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Ampèrestraat 18L

3861 NC Nijkerk

hulphond
hulphond

Contactgegevens