top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulphond

Helpt u onze kerstboom vullen?🎅 Met uw eindejaarsdonatie kunnen wij één hulphond opleiden voor een cliënt op onze wachtlijst. Wilt u deze persoon hoop en perspectief bieden? Help mee en geef een eindejaarsdonatie aan Stichting Kibō Medical Detection Dogs. 🐾 Hoop op een beter en vrijer bestaan voor mensen met diabetes of voor mensen met de ziekte van Addison. 🐾 Hoop op rust en stabiliteit voor mensen met een posttraumatische stressstoornis of voor mensen met een autisme spectrum stoornis. 🐾 Hoop op nieuwe ontwikkelingen in de zorg dankzij de geweldige speurneus van de hond. Die ziektes en bacteriën in een dusdanig vroeg stadium kan ruiken, waar het voor medische apparatuur nog niet mogelijk is deze te detecteren.

🎄 https://www.geef.nl/nl/actie/met-uw-eindejaarsdonatie-kunnen-wij-een-hulphond-opleiden/donateurs 🎄 Doneer actie


hulphond
bottom of page