top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulphond

Twee anonieme weldoeners maken twee diabetes hulphonden mogelijk


Wat wij afgelopen 2 weken hebben meegemaakt is echt ongelofelijk!

Wat zijn we toch omringd door onwijs lieve en warme mensen, die elk op hun manier een steentje bijdragen aan het mogelijk maken van een hulphond om iemand anders leven aangenamer te maken.

Elke weldoener die een donatie geeft aan een project maakt de opleiding van een hulphond mogelijk.

Twee weken geleden start Rob zijn funding project voor de opleiding van zijn zeer noodzakelijke diabetes hulphond. De volgende dag krijgen wij een zeer bijzonder bericht dat een wel heel bijzonder persoon is opgestaan en het volledige bedrag heeft betaald om de opleiding van de diabetes hulphond mogelijk te maken!!

Dit is zo mooi en bijzonder dat gebeurt geen tweede keer.. zou je denken?!

Gisteren start Mirjam haar funding project en door alle aandacht en het delen van haar project zat ze binnen een paar uur al op 300,- dat is al ongelofelijk mooi. Maar daar kon nog een schepje bovenop, vandaag heeft ook een wel heel bijzondere anonieme weldoener ook voor Mirjam het gehele bedrag gedoneerd!! Niet te geloven hè? Dat konden wij ook niet!

Echt zo mooi en bijzonder dat mensen elkaar helpen in moeilijke tijden, deze personen hebben het heel hard nodig. En hopelijk worden ook de andere twee lopende projecten net zo succesvol.

Iedereen bedankt voor het meehelpen en in het bijzonder deze twee weldoeners die extra in het zonnetje gezet mogen worden!hulphond
bottom of page