Kom in actie voor Appie!

 

Help jij Appie om zijn levensreddende functie te realiseren?

Sinds kort woon ik bij m’n baasje Luuk en zijn gezin. In de korte tijd dat we elkaar nu kennen zijn we echte maatjes geworden. Overal waar Luuk heen gaat , mag ik mee. Eigenlijk moet ik altijd bij Luuk in de buurt zijn, want dan kan ik hem goed in de gaten houden.

 

Luuk is chronisch ziek en het is onduidelijk voor hem wanneer hij medicijnen moet nemen of naar de dokter moet gaan. Hij voelt dit helemaal niet aankomen en als het opgemerkt wordt dan is het meestal te laat 😢
Maar ik kan dit allemaal leren ruiken! Met mijn snuffelneus ruik ik wanneer Luuk zijn cortisol te laag is en een levensbedreigende crisis op de loer ligt. Ik kan leren om mijn baasje dit te melden, zodat hij zijn medicijnen op tijd kan innemen en niet meer regelmatig met een ambulance weg hoeft.

Dit kan ik allemaal leren op Hondenschool Stichting Kibo Medical Detection Dogs. Juf Mieke leert mij precies wanneer ik wat moet doen om Luuk veilig te houden en hij zorgelozer kan leven samen met zijn vrouw en 2 jonge kinderen.

Nu hebben ze in Hondenland geen studiefinanciering en vanwege ziekte is Luuk 100% arbeidsongeschikt. Luuk zijn inkomen gaan op aan dure medicijnen en andere zorgkosten. 
Om te zorgen dat ik mijn diploma kan halen, heb ik jullie hulp hard nodig. Willen jullie voor mij doneren zodat ik Luuk kan helpen?  Dan kan ik doen waar ik goed in ben en dat is mijn neus achterna lopen!


Korte uitleg over mijn baasje Luuk
In 2017 is Luuk (1980) gediagnostiseerd met Tertiaire BijNier Schors Insuffientie. Leuk woord om mee te scrabbelen maar verder niets aan. Doordat Luuk diverse ziektebeelden heeft die allemaal door elkaar lopen is het voor hem onmogelijk om zijn cortisol levels goed te houden, met alle gevolgen van dien. Een te kort aan cortisol is niet te meten, kondigt zich in zijn geval te laat aan en is mogelijk fataal.
Dit gaat ook niet onopgemerkt voorbij aan onze twee hele jonge opgroeiende kinderen.

Een hond die daarvoor opgeleid is, kan ruiken wanneer er extra medicatie nodig is. En dit kan het leven van Luuk redden. Helpt u mee zodat Appie ons gezin kan helpen?

 

Elke euro die wij ophalen gaat voor 100% naar de opleiding.

Als u niet kunt doneren, kunt u toch meehelpen door deze actie te delen binnen uw netwerk. Uw tijd en moeite wordt enorm gewaardeerd 😊

Alvast bedankt voor uw inzet!
 
Appie en Luuk

Schermafbeelding 2019-11-25 om 10.38.29.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

door onderstaand contactformulier in te vullen

Stichting Kibō Medical Detection Dogs

KVK-nummer:  70223149

RSIN:               858199592

IBAN ING:        NL74 INGB 0008 2781 23

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Ampèrestraat 18L

3861 NC Nijkerk

Email: secretariaat@Kibomdd.nl

Tel:     0321 75 04 29 

Leden:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© - 2019 By Stichting Kibō Medical Detection Dogs - Privacy Policy