Psychiatrische hulphond om paniekaanvallen te voorkomen

 

ik ben Anniek, 24 jaar oud en sinds mijn 8e heb ik last van verschillende angststoornissen en een paniekstoornis. Dit houdt in dat ik regelmatig paniekaanvallen heb. Behandeling na behandeling volgden achter elkaar sinds de diagnosestelling, echter zonder gewenst resultaat. Hierdoor is mijn leven erg beperkt. Ik ben bang voor drukke plekken, reizen met het openbaar vervoer en even spontaan een afspraak maken met iemand is er voor mij niet bij. Puur omdat mijn angst dan de overhand neemt en ik niet meer durf.
 

Sinds een aantal maanden heb ik contact met stichting Kibo. Zij kunnen en willen voor mij een hond opleiden die mijn angsten in een vroeg stadium gaat signaleren en mij inseint. Zo weet ik dat de spanning begint op te lopen en kan ik ingrijpen om een aanval te voorkomen. Ook zal de hond mij begeleiden tijdens het reizen en het zijn op drukke plekken, wat mij een geruststellend en veilig gevoel geeft. De hond zal echt mijn maatje worden en mij mijn vrijheid teruggeven.

Ik ben altijd blijven vechten en heb nooit opgegeven, maar de mogelijkheden raken op. Een hulphond is voor mij na vele behandelingen toch wel de laatste optie.

Willen jullie met mij mee vechten?

Dat kunt u doen door een donatie te doen, u zou mij daar echt enorm blij mee maken! En dat niet alleen, elke donatie betekend voor mij zoiets groots!

Schermafbeelding 2019-11-19 om 15.08.47.

Voor meer informatie of het aanvragen van een hulphond, klikt u op één van onderstaande knoppen.

hulphond
hulphond

Contactgegevens

Voor algemene vragen vult u onderstaand contactformulier in 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Kibō Medical Detection Dogs

IBAN ING:        NL74 INGB 0008 2781 23

Email: secretariaat@kibomdd.nl

Tel:     0321 75 04 29 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

Ampèrestraat 18L

3861 NC Nijkerk

Leden: